Algemene voorwaarden

Huishouding

Bij Residentie Vlissingen is de tussentijdse schoonmaak en wisseling van bedlinnen en handdoeken niet inbegrepen. Deze kunnen tijdens het verblijf tegen de geldende tarieven worden bijgeboekt.

Huisregels

1. Residentie Vlissingen hanteert een “No Party Beleid”, wat inhoudt dat Residentie Vlissingen zich het recht ontleent om op elk tijdstip en zonder teruggave van geld, een gast uit een appartement te verwijderen die de rust van anderen op een onacceptabele manier verstoort.

2. Roken is in de gehele accommodatie niet toegestaan, ook niet uit ramen of op de binnenplaats. Bij overtreding behoudt het management van Residentie Vlissingen zich het recht om de gast zonder teruggaaf van geld te verwijderen en een additionele schoonmaakfee van €75 in rekening te brengen. 

3. Drugs zijn niet toegestaan in ons gehele gebouw en omliggend eigen terrein. Bij overtreding behoudt het management van Residentie Vlissingen zich het recht om de gast zonder teruggaaf van geld te verwijderen.

4. Huisdieren zijn niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel worden extra schoonmaakkosten van € 100, - in rekening gebracht.

5. Illegale activiteiten zijn niet toegestaan in de appartementen en/of op het terrein van Residentie Vlissingen . Bij overtreding behoudt het management van Residentie Vlissingen zich het recht om de gast zonder teruggaaf van geld te verwijderen. Daarnaast doet het management van Residentie Vlissingen aangifte bij de politie.

6. Alle sleutelkaarten en eventuele parkeervergunningen dienen bij vertrek te worden ingeleverd bij de receptie van Residentie Vlissingen, of kunnen achtergelaten worden in het appartement.

7. Gasten worden vriendelijk verzocht defecten of mankementen tijdens hun verblijf in het appartement te melden bij het management.

8. Elk appartement heeft een maximale bezetting. Uitzonderingen kunnen niet gemaakt worden zonder expliciete toestemming van het Residentie Vlissingen Management.

9. Gasten worden verzocht het appartement netjes achter te laten. Indien het appartement -buiten de reguliere eindschoonmaak- extra schoonmaak behoeft, dan is Residentie Vlissingen genoodzaakt een schoonmaakfee van minimaal €50 aan gast in rekening te brengen.

10. Indien een gast zich door nalatigheid heeft buitengesloten buiten kantooruren, is het management genoodzaakt een fee van €50 aan gast in rekening te brengen.

11. Parkeren aan de achterzijde van het gebouw is niet toegestaan, tenzij dit bedoeld is voor het in- of uitladen van bagage en niet langer duurt dan 15 minuten. Residentie Vlissingen rekent een tarief van €75 per dag indien een gast voor andere doeleinden of voor langere tijd parkeert op de kiss&ride strook.

12. Voor groepen van 3 of meer volwassenen behoudt Residentie Vlissingen zich het recht om een waarborgsom te vragen, door middel van een creditcard reservering. Deze wordt geretourneerd indien er geen schade aan appartement of inventaris is gemaakt, of geen van bovenstaande voorwaarden zijn geschonden.